Ashna Birdja

DSC01662

Met veel enthousiasme wil ik mezelf voorstellen als tandarts Ashna Birdja. Als gepassioneerde tandarts en zorgverlener ben ik er trots op om mijn visie op hoogwaardige tandheelkundige zorg met jullie te delen.

Bij Het Mondzorghuis is ons belangrijkste doel om de hoogste kwaliteit van tandheelkundige zorg te bieden, gekenmerkt door persoonlijke aandacht. Deze twee pijlers, kwaliteit en persoonlijke aandacht, zijn de drijvende kracht achter alles wat we doen.

Persoonlijke aandacht betekent voor ons dat elke patiënt centraal staat, met zijn of haar unieke situatie en wensen. We hechten veel waarde aan het creëren van een vertrouwensband met onze patiënten. Dit doen we door onverdeelde aandacht te geven en ruim de tijd te nemen voor elke afspraak. We willen dat onze patiënten zich gehoord en begrepen voelen, en we staan altijd klaar om al hun vragen te beantwoorden. Onze toewijding aan uitstekende service gaat verder dan alleen de behandelingen; we streven ernaar om een positieve ervaring te bieden, zowel voor, tijdens als na elke afspraak. Bovendien stellen onze ruime openingstijden ons in staat om flexibiliteit te bieden en tegemoet te komen aan de behoeften van onze patiënten.

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Om deze te waarborgen, blijven we voortdurend op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de tandheelkunde. We blijven onszelf bijscholen en streven naar innovatie op het gebied van behandeltechnieken en geavanceerde apparatuur. Op die manier kunnen we onze patiënten de meest moderne en effectieve behandelingen bieden.

Als tandarts van Het Mondzorghuis ben ik vastbesloten om een professioneel en empathisch team samen te stellen dat iedereen op zijn of haar gemak kan stellen. Onze ervaren medewerkers delen mijn passie voor hoogwaardige zorg en zetten zich in om een positieve impact te hebben op het leven van onze patiënten.

Ik kijk er naar uit om u te verwelkomen bij Het Mondzorghuis, waar we streven naar niets minder dan de best mogelijke tandheelkundige zorg, met aandacht voor uw individuele behoeften.

Contact gegevens

Openingstijden

Patiënten vertellen