Biologische tandheelkunde

DSC01722

Biologische tandheelkunde

Welkom bij Het MondzorgHuis, uw bestemming voor biologische tandheelkunde. We zijn een toonaangevende tandarts die zich toelegt op het bevorderen van uw mondgezondheid. Bij ons kunt u rekenen op hoogwaardige tandheelkundige zorg die uw algemene welzijn ondersteunt.

Biologische tandheelkunde is een benadering waarbij we de gezondheid van uw mond in verband brengen met uw algehele gezondheid. We erkennen dat uw mond een belangrijke rol speelt bij uw totale welzijn en dat er een nauwe relatie bestaat tussen mondgezondheid en andere gezondheidsproblemen.

Bij Het MondzorgHuis richten we ons op het gebruik van biocompatibele materialen, zoals amalgaamvrije vullingen en keramische restauraties. We vermijden het gebruik van schadelijke chemicaliën en zorgen ervoor dat onze behandelingen zo min mogelijk belastend zijn voor uw lichaam.

Onze deskundige tandheelkundige professionals werken nauw samen met u om uw specifieke behoeften en wensen te begrijpen. We streven ernaar om de onderliggende oorzaken van tandheelkundige problemen aan te pakken, in plaats van alleen de symptomen te behandelen. Door een uitgebreide beoordeling en een persoonlijk behandelplan kunnen we u helpen uw mondgezondheid te optimaliseren.

Het Mondzorg Huis contact

Openingstijden

Openingstijden

Patiënten vertellen