Werken bij

img_servicesdetail-RWTU9TD.jpg

Vacature tandarts assistent(e)

Voor onze moderne praktijk in Rotterdam zijn we op zoek naar een gemotiveerde en toegewijde tandartsassistent (aan de stoel en voor de sterilisatie) voor 2 tot 4 dagen per week. Ben jij een assistent met ervaring in de tandheelkunde en op zoek naar een mooie nieuwe uitdaging in een prettig samenwerkend team? Wacht dan niet langer en stuur je CV met motivatie naar birdja@outlook.com

Het Mondzorg Huis is een zeer moderne praktijk waar tandartsen, mondhygiënisten en preventie-assistenten werkzaam zijn en waar alle facetten van de algemene tandheelkunde bedreven worden. De praktijk beschikt over moderne apparatuur en werkwijzen. Wij zijn een jong team en aan het uitbreiden.
Ons doel is om de hoogste kwaliteit mondzorg te leveren gecombineerd met persoonlijke aandacht. Dit zijn de twee kernpunten die voor ons sturend zijn: kwaliteit en persoonlijke aandacht.

  • Kennis en werkervaring in de tandheelkunde
  • Goede sociale en communicatieve vaardigheden
  • Zelfstandig en in groepsverband kunnen werken
  • Leerbare en flexibele instelling
  • Gezonde dosis verantwoordelijkheidsgevoel

Een werkomgeving waar kwaliteit en patiëntvriendelijkheid zeer hoog in het vaandel staan met een enthousiast professioneel team dat waarde hecht aan een goede sfeer. Goede ontwikkelingsmogelijkheden en de arbeidsvoorwaarden zijn conform de KNMT-richtlijnen.

Kan jij goed in teamverband werken, ben jij stressbestendig, flexibel en durf je initiatief te nemen dan komen wij graag zo snel mogelijk met je in contact.
Voor vragen kan je contact opnemen met mevrouw A. Birdja. Je sollicitatiebrief met CV mail je naar birdja@outlook.com.

Het Mondzorg Huis contact

Openingstijden

Openingstijden

Patiënten vertellen