• "Mijn ervaring met het Mondzorghuis is erg positief. Bij binnenkomst is er al een prettige rustgevende sfeer. De tandarts die mij heeft geholpen stelde me goed op mijn gemak. Zij luisterde goed naar mijn zorgen en behandelde mij met geduld en respect. Je wordt er als persoon behandeld en niet als een nummer. De praktijk is met het openbaar vervoer goed te bereiken, de tram stopt voor de deur."

  Patiëntervaring,
  op Independer.nl

 • "Na tien jaar niet bij de tandarts geweest, kwamen mij man en ik bij tandarts Kasi. Al na de eerste behandeling waren wij van onze angst verlost. Wat een lieve geduldige tandarts en assistent."

  Patiëntervaring,
  op Independer.nl

 • "Ik werd zeer vriendelijk ontvangen door de tandartsassistente en tandarts zelf. Mijn vragen werden goed beantwoord. En er werd voldoende tijd voor mij genomen. De behandeling is goed gegaan. Ik ben erg tevreden en kan deze praktijk zeker aanraden aan anderen."

  Patiëntervaring,
  op Independer.nl

 • "Deze praktijk bevalt mij goed, ook voor mijn kind. De assistente en tandarts zijn erg aardig."

  mevrouw Ozkan,
  patiënt bij Het Mondzorg Huis

 • "Sinds ik bij Het Mondzorg Huis patiënt ben, heb ik een veel gezonder gebit. En ben ik over mijn angst voor de tandarts heen. Ik zou iedereen in Rotterdam West de praktijk aanraden!"

  Fred van Amerongen,
  patiënt bij Het Mondzorg Huis

Deel ook uw ervaring!

Wat is uw ervaring met tandartspraktijk Het Mondzorg Huis? We horen het graag. U kunt ons uw ervaring altijd mailen, of deze achterlaten op ZorgKaartNederland.nl en Independer.nl.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlHet Mondzorg Huis is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering