Heleen de Groot

Tandarts

Afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen
Kenmerken: Zorgzaam, professioneel, vrolijk en bruisend van energie

“Zeggen wat je doet en doen wat je zegt”

Heleen vindt het belangrijk om de wensen van haar patiënten helder te hebben en hecht veel waarde aan een goede en duidelijke communicatie. Samen met haar patiënten stippelt zij het beste behandeltraject uit om het gewenste resultaat te bereiken. Heleen is een echte “zeggen wat je doet en doen wat je zegt” type tandarts en dit wordt erg op prijs gesteld.

Verder wordt zij gedreven door haar interesse en leergierigheid voor verschillende gebieden binnen ons vak en werkt continu aan de beheersing van vakinhoudelijke kennis en de technische vaardigheden.
Ook heeft Heleen tijdens haar opleiding onderzoek gedaan op het gebied van Kindertandheelkunde, een van de vakgebieden die zij goed beheerst. Verdere interesse gaat o.a. uit naar prothetische tandheelkunde. Om er zó maar 2 interesse gebieden op te noemen.

U zult het zelf ook merken: wij vinden haar intelligent, vrolijk en lief. Niet zomaar noemen wij haar het zonnetje in de praktijk.

Ook is zij erg sportief. Wielrennen, hardlopen, yoga, zeilen…
Zo stonden wij er niet versteld van dat zij onlangs ging fietsen in de Dolomieten of nogmaals de Tour du Mont Blanc heeft gelopen. Wat zal het volgende op haar schema zijn?

  • Lid van beroepsvereniging RTV (Rotterdamse Tandartsen Vereniging)
  • Lid van beroepsvereniging KNMT (Koninklijke Nederlandse Maatschappij tot bevordering der Tandheelkunde)
  • BIG-registratie nummer: 69922816602
  • Werkzame dagen: maandag, woensdag, zaterdag

Bekijk Heleens CV ook op LinkedIn