Shaira Kasi

Tandarts en Smile Designer

Afgestudeerd in 2012 aan het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam van de Universiteit van Amsterdam.

De tijd nemen, voor het beste resultaat

Shaira hecht veel waarde aan de juiste verwachtingen van haar patiënten. Zij luistert goed en neemt echt de tijd voor haar behandelingen. Het beste resultaat, daar gaat Shaira voor. Zij heeft veel nascholing gehad in esthetische tandheelkunde. De basis van esthetische tandheelkunde is een goed functionerend geheel. Alle afzonderlijke delen van het gebit dienen perfect op elkaar te zijn afgestemd. Dit vakgebied heeft daarom haar bijzondere interesse; Restauratieve Tandheelkunde. Ook behandelt Shaira onze slijtage casussen. Haar interesse in fotografie is een van de redenen waarom zij de behandelresultaten fotografeert.

Van Nepalees dorp naar dorp om pijn te verhelpen

Soms zoekt Shaira ook heel andere uitdagingen op. Zo keken wij niet vreemd toen zij met de mededeling kwam om in het verre Nepal enkele weken vrijwilligerswerk te gaat doen. Daarbij trok ze met een groep tandartsen van dorp naar dorp om mensen van hun pijn te verhelpen en tandheelkundige voorlichting te geven.

Stil zitten? Dat is niet Shaira besteed!

Shaira is iemand die niet stil kan zitten. Naast haar werkzaamheden in de praktijk is zij actief in de Tandartsenpost010 in het academisch ziekenhuis Erasmus MC. Behalve dat zij hier acute pijnbehandelingen biedt, begeleidt zij hier ook co-assistenten Tandheelkunde van Rijksuniversiteit Groningen. 
En gaat Shaira op vakantie? Ook dan is de kans groot dat we nog mails of zelfs telefoontjes van haar krijgen over de tandartspraktijk en tandheelkunde.

  • Tandarts  en Smile Designer
  • Lid van het Kwaliteitsregister Tandartsen (KRT)
  • Lid van beroepsverenigingen: RTV (Rotterdamse Tandartsen Vereniging), KNMT (Koninklijke Nederlandse Maatschappij tot bevordering der Tandheelkunde)
  • BIG-registratie nummer: 29915380902

Bekijk Shaira’s CV ook op LinkedIn