Ashna Birdja

Tandarts

Afgestudeerd aan het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam van de Universiteit van Amsterdam.

De spil van Het Mondzorg Huis team

Ashna Birdja is met haar ervaring een zeer belangrijke spil in het team van Het Mondzorg Huis. Als tandarts wordt Ashna gedreven door haar passie om op een creatieve manier mooie resultaten te bereiken. 
Ze vindt het belangrijk om precies te weten wat de wensen van haar patiënten zijn en alles daarop af te stemmen. Haar persoonlijke benadering wordt erg gewaardeerd.

Innovatief en creatief, zo kan je Ashna zeker beschrijven. Ze is volledig betrokken bij haar patiënten. Voor elke situatie kan zij een geschikte oplossing vinden. En als iemand anders in ons team hulp nodig heeft, is zij de eerste waar wij naartoe gaan.

Uw ervaring voorop, met oog voor detail

Verder heeft Ashna oog voor detail. En niet alleen binnen ons vak! Binnen de tandartspraktijk zorgt Ashna ervoor dat processen efficiënt verlopen. Zij stelt de ervaring van onze patiënten voorop. Ashna is bijvoorbeeld diegene die bereid is veel te investeren in een apparaat dat de tandartsengeur uit de praktijk haalt, zodat iedereen bij binnenkomst een prettigere geursensatie heeft die niet geassocieerd wordt met ‘typische tandartsenlucht’.

Onze perfectionist is buiten de praktijk nog de trotse moeder van een zoontje en een echte fijnproever.

  • Deskundig tandarts
  • Lid van het Kwaliteitsregister Tandartsen (KRT)
  • Lid van beroepsverenigingen: RTV (Rotterdamse Tandartsen Vereniging), ANT (Associatie Nederlandse Tandartsen)
  • BIG-registratie nummer: 69051910002

Bekijk Ashna’s CV ook op LinkedIn