Ana E. Gonsalves Jardin de Ponte

Tandarts

Afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam, 31 januari 2012

Kenmerken: Professioneel, kalm en zachtaardig

Voor Ana staan persoonlijke aandacht, hoogwaardige kwaliteit en het geven van goed advies centraal. Ana werkt rustig en legt alles goed uit aan haar patiënten. Zij is erg geduldig en dit wordt zeer op prijs gesteld.

Ana is een gepassioneerde tandarts. Zij blijft zich verdiepen in ons vak. Zelfstudie, cursussen, opleidingen, congressen…
Zo heeft Ana zich de afgelopen jaren verder bekwaamd in het behandelen van gebitsslijtage (restauratieve tandheelkunde) en in esthetische tandheelkunde.

Er lopen een aantal enthousiaste en bekwame ‘vakidioten’ rond bij ons in de praktijk, en Ana is daar zeker een van. Aan intelligentie en doorzettingsvermogen ontbreekt het haar niet, zo stonden wij er niet versteld van dat zij nu een nieuwe taal aan het bijleren is. Onze boekenwurm is verder ook gek op culinaire hoogstandjes, als deze maar worden bereid voor haar…

Lid van beroepsvereniging: KNMT (Koninklijke Nederlandse Maatschappij tot bevordering der Tandheelkunde), RTV (Rotterdamse Tandartsen Vereniging), KRT (Kwaliteitsregister Tandartsen)
BIG-registratie nummer: 39915268202

Bekijk Ana’s CV ook op LinkedIn